headershadow

Latest Blogposts

GRATIS 4-delige Video Serie

De wereld heeft ruiters nodig die een geweldige band en een magnifiek leven hebben met hun paarden.

Een wereld zonder onnodig lijden voor ruiters en paarden, want het leven is te kort om te lijden.

Daarom kom je in deze cursus te weten welke concepten, tactieken en strategieën ruiters over de hele wereld gebruiken om moeilijkheden, gebrek aan vooruitgang, terugvallen en uitdagingen te overwinnen.

Want ook JIJ kunt een verschil maken voor je paard!

Of, als je niet worstelt met problemen:

Ik weet zeker dat jij en je paard naar het volgende niveau kunnen groeien, zonder het plezier en gevoel van voldoening uit het oog te verliezen!

Het maakt niet uit wat je dromen en obstakels zijn, jij hebt het vermogen om het voorbeeld te zijn dat je in de paardenwereld wilt zien!

En dat is waarom ik 4 GRATIS (Engelstalige) training video’s voor je heb gemaakt: om je verder te helpen op je eigen weg naar je eigen meesterschap!

▶︎ Klik HIER Voor De 4 GRATIS Training Video’s (Engelstalig) >>

Wat Is De Inhoud Van Deze Gratis Cursus?

1️⃣ In de eerste video ontdek je krachtige communicatie strategiën die je zullen helpen om een sterke band met je paard te ontwikkelen. Het is de weg naar supergave training sessies samen met je paard!

2️⃣ In de tweede video kom je meer te weten over het logische systeem van progressieve oefeningen om voor eens en voor altijd af te rekenen met fysieke onbalans. Het is de stap-voor-stap aanpak voor een gelukkig en gezond paard dat een genoegen is om op te rijden!

3️⃣ In de derde video hoor je meer over een snelle manier om ervoor te zorgen dat je niet uit je evenwicht raakt als de woorden of het gedrag van andere ruiters je uit het veld dreigen te slaan. Je kunt je vrijwel direct weer goed voelen!

4️⃣ In de vierde video ontdek je een simpele manier om je ontwikkeling een ‘boost’ te geven. Via de oude grootmeesters okmen we die manier te weten en zij onthullen waarom ‘samen beter is dan alleen’ wanneer je op weg bent naar je eigen meesterschap!

▶︎ Klik HIER Voor De 4 GRATIS Training Video’s  (Engelstalig) >>

En Hier Is Nog Iets Wat Interessant Voor Je Kan Zijn

In deze gratis cursus neem ik je mee op een reis rond de Atlantische Oceaan, omdat ik tof is om gelijkgestemde Mastery studenten te ontmoeten van over de hele wereld!

Want heel veel ruiters zijn de enige in de bak die aan ‘rechtrichten’ doen.

Of op stal…

Of in de woonplaats…

Of zelfs in het land!

En dat is het mooie van het online Mastery Programma:

Je bereikt mij en gelijkgestemde Mastery studenten van over de hele wereld, maar je hoeft je huis nooit uit!

Want samen is beter dan alleen en dankzij het internet kunnen we samen geweldige dingen doen!

Daarom hoop ik je te zien in mijn gratis cursus, zo kunnen we in contact komen en krijg je een idee wat ST Mastery allemaal inhoudt.

▶︎ Klik HIER Voor De 4 GRATIS Training Video’s (Engelstalig) >>

 

Houd er wel rekening mee dat de cursus maar beperkte tijd online zal staan, dus doe er vooral je voordeel mee zolang het er nog is .

En als er iemand is waarvan je denkt dat hij of zij ook wat aan deze gratis cursus heeft, deel dit bericht gerust met je vrienden of op social media!

0 reacties op “GRATIS 4-delige Video Serie

Plaats een reactie


*