headershadow

Latest Blogposts

Workshops en lessen in 2017

Wil je een nieuwe STart maken in 2017? Of juist een doorSTart? Of wil je gewoon meer weten over de natuurlijke scheefheden van het paard? Heb je hulp nodig bij het rechtrichten van je paard? Of wil je je bekwamen in het grondwerk, longeren, werk aan de hand, rijden of rechtrichten in vrijheid?

Meld je dan nu aan voor één van de (Nederlandstalige) ST Events die in 2017 in Nederland en België georganiseerd worden door de gelicenseerde instructeurs Kim Steutel, Rosan Veer en Anouk Wienia.

Klik op deze link voor een overzicht van alle ST events:

www.facebook.com/groups/StraightnessTrainingEvents/events/

En als je automatisch op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe events, word dan lid van de ST Events FB group:

www.facebook.com/groups/StraightnessTrainingEvents/

Ook voor het organiseren van toekomstige workshops kun je de instructeurs benaderen:

► Kim: www.straightnesstraining.com/instructors/kim-steutel/
► Rosan: www.straightnesstraining.com/instructors/rosan-veer/
► Anouk: www.straightnesstraining.com/instructors/anouk-wienia/

Veel plezier en een goed nieuw jaar toegewenst!

Bezoek wekelijks StraightnessTraining.com

straightness-training-marijke-de-jong

In januari 2004 is deze Nederlandse website PaardenBegrijpen.nl in de lucht gekomen met veel informatie over het rechtrichten. Gaandeweg de jaren kwam er ook interesse vanuit het buitenland in het rechtrichten.

Sinds 2010 is daarom ook een Engelstalige variant van de website gelanceerd: StraightnessTraining.com om ook buitenlandse fans van het rechtrichten van informatie te kunnen voorzien.

Anno 2016 zijn vele duizenden ruiters over de gehele wereld enthousiast bezig met het rechtrichten, van Australie tot Amerika, van Rusland tot Ecuador, van Taiwan tot Zuid Afrika; gepassioneerde ruiters uit meer dan 40 landen zijn zich bewust van de natuurlijke scheefheid bij hun paard en willen hun paard graag helpen om in balans te komen.

De website StraightnessTraining.com helpt hen daarbij en op deze website worden wekelijks nieuwe tips en adviezen geplaatst, dus vergeet niet om deze site regelmatig te checken:

Klik HIER om naar StraightnessTraining.com te gaan >>

 

Pagina 1 van 6512345...102030...Minst recente »